А у Львові сніг рожевий і токсичний

Вівторок, 24 січня 2017, 14:33
У Львові дитина отримала хімічний опік, граючись із рожевим снігом.
А у Львові сніг рожевий і токсичний

У соціальних мережах львів’яни не перестають скаржитися на діяльність догхантерів, що масово розсипають отруту на вулицях міста. Через це гинуть і бродячі, і домашні тварини, а діти кидаючись рожевими сніжками, навіть не підзрюють, що токсини обпікають шкіру.

Про один із таких випадків повідомили в мережі Фейсбук: «У нас дитина постраждала і є знайомі діти, з ким сталося те саме! Такі ж самі опіки на ручках і були симптоми отруєння. Це сталось після прогулянки та ігор зі снігом. Пишу це, щоб інші батьки були пильними. Так, це цілком моя провина, що недогледіла. Няня розказала, що сніг був трошки рожевий. Люди, що це робиться у Львові? Зафіксовані отруєння домашніх собак. Про цей «рожевий сніг» вже говорять багато хто, страждають не тільки собаки і діти. Це екологічна катастрофа, це шкодить природі»,передає Press центр.

Поки необачні твариноненависники полюють на собак, від їхньої отрути страждають малюки. Відтак,мешканці міста закликають зловмисників схаменутися, поки їхні дії не призвели до трагічних наслідків.

Крім того, господарі домашніх улюбленців,чиї тварини отуїлись "рожевим ядом" у спільноті «Собачники Львова» заявили, що виплатять винагороду в 10 тисяч гривень за інформацію про догхантерів - імена, адреси проживання тих, хто розкидає отруту.
Нагадаємо, раніше "Справжня Варта" повідомляла про те, що ЛКП "Лев" буде брати отруту на експертизу, результати обіцяють оприлюднити одразу ж.

 

comments powered by HyperComments