До Львова привезли самурайську зброю (ФОТО)

Євгенія Пласконь  |  Понеділок, 26 грудня 2016, 10:27
Ці та інші старовинні речі стали частиною музейної експозиції.
До Львова привезли самурайську зброю (ФОТО)

23 грудня у приміщенні Львівського історичного музею (Музей-Арсенал) відбулося урочисте відкриття експозиції козацької та самурайської зброї, а також перснів-печаток козацької старшини «Шлях воїна-один на двох» з приватної колекції FELDMAN FAMILY MUSEUM. 

“В експозиції представлені безцінні реліквії козацької та самурайської доби - близько 80 предметів з музейного зібрання колекціонера і мецената Олександра Фельдмана, ознайомитися з якими зможе кожен охочий", - відзначає генеральний директор FELDMAN FAMILY MUSEUM, Олексій Артюхін.

Під час відкриття знавці бойових мистецтв провели майстер-класи з володіння самурайським мечем.

На думку організаторів, співставлення козацтва і самурайства повинне допомогти пізнати й гідно оцінити власну культурно-історичну спадщину, побачити її в контексті світової історії, засвідчити вагу моральних цінностей. 

Виставку «Шлях воїна-один на двох» можна побачити у Львівському історичному музеї за адресою: м.Львів, вул. Підвальна, 5.

Організатори: директор Львівського історичного музею Роман Чмелик та генеральний директор FELDMAN FAMILY MUSEUM Олексій Артюхін. 

comments powered by HyperComments