Що Миколай приніс львівським школярам? Карантин!

Євгенія Пласконь  |  Понеділок, 19 грудня 2016, 18:29
До п’ятниці навчання призупинено.
Що Миколай приніс львівським школярам? Карантин!

19 грудня на позачерговому засіданні міської комісії з техногенної небезпеки та надзвичайних ситуацій прийняли рішення щодо тимчасового призупинення навчання у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста Львова від завтра, 20 грудня, до п’ятниці, 23 грудня. 

За словами в. о. начальника управління освіти ЛМР Зоряни Довганик, призупиняють навчання через щоденне зростання відсотка хворих школярів.

“У п’ятницю ми будемо мати інформацію від Державного лабораторного центру і будемо приймати подальші рішення, чи відновлювати навчання, чи навчання буде ще припинено на декілька днів”, - додала вона.

Нагадаємо, що зимові канікули розпочинаються з 31 грудня і будуть тривати до 20 січня. Про те, чи продовжувати дітям вихідні за рахунок навчання, чи ущільнити його за кілька днів до Нового року будуть вирішувати по ситуації:

“У випадку, якщо обмеження відбудуться лише тими 4-ма днями, то, я думаю, що ми зможемо вийти із ситуації, шляхом ущільнення матеріалу. Якщо припинення навчання буде ще на декілька днів, то тоді ми будемо думати про те, яким чином зменшити канікули”, - зазначила Зоряна Довганик.

comments powered by HyperComments