Як шукали виконавця для вивезення сміття у Львові?

Євгенія Пласконь  |  Середа, 7 грудня 2016, 18:11
Деталі та результати районного конкурсу.
Як шукали виконавця для вивезення сміття у Львові?

7 грудня, у ході прес-конференції, голова Галицької районної адміністрації Львова, Ірина Іванчина пояснила як проходив пілотний проект по Галицькому району щодо вдосконалення системи збору ТПВ.

Серед базових вимог конкурсу була обов’язкова заміна контейнерів з наземного відкритого до наземного закритого типу та збільшення їх об’ємів. Так, для контейнерів зі збору скла мінімальний об’єм повинен становити 2 м³, для вторсировини (папір, пластик, пет-пляшки) — 3 м³, для змішаних відходів — 3,5 м³.

Відтак, Галицькою райадміністрацією було створено конкурсну комісію і оголошено відкритий  конкурс з кінцевим терміном подання пропозицій учасників — до 25 листопада 2016. На конкурс подалися заявки трьох учасників — компанії “Аве Львів”, компанії “САТ Львів” і  компанії “Грінера Україна”.

Конкурс відбувався у два етапи. Перший етап — до 25 листопада, де були розкриті комерційні пропозиції учасників і проведений опис переліку документів, які подали учасники. 
“За результатами першого етапу було вирішено допустити до другого етапу всіх учасників конкурсу”, - пояснила Ірина Іванчина.

Після 25 листопада комісією було вивчено пропозиції, проводилися наради з учасниками, перевірка документації.
І вже 30 листопада на засіданні комісії шляхом голосування було визначено переможця конкурсу — компанію “Грінера Україна”, яка пройшла по всіх шістьох лотах, які означали 6 ЛКП Галицького району. 

“Основними критеріями визначення переможців були: відповідність нової спецтехніки для вивезення ТПВ, сучасні нові контейнери закритого типу (так як це вимагалося в рішенні виконавчого комітету), також бралася до уваги ціна, яка була найнижчою відповідно до інших учасників конкурсу. Тому переможцем стала компанія “Грінера Україна”, - розповіла голова Галицької райадміністрації Львова, Ірина Іванчина.

comments powered by HyperComments