Садового дістали топ-новинами про його сміття – і він переводить стрілки на корупціонерів

Яша Томський  |  Понеділок, 31 жовтня 2016, 17:26
Мер киває на обласні власті та інвесторів.
Садового дістали топ-новинами про його сміття – і він переводить стрілки на корупціонерів

Львіський міський голова Андрій Садовий вважає, що на території області можна збудувати два-три сміттєпереробні заводи. Ініціатива, на його думку, може виходити і від інвесторів, і від державних органів влади.

«Я думаю, що нам треба збудувати на території Львівської області два-три сміттєсортувальних заводи з глибинною переробкою. Тому і один, і другий, і третій будуть потрібні. Дай бог, щоб ми це почали. Бо велика проблема Львова, що ми не маємо на своїй території площадок, щоб такі комплекси будувати. Навіть новий полігон має бути розташований на території Львівської області. І поки не буде доброї волі обласного керівництва таку ділянку підготувати і передати місту, нам буде дуже важко. Я взагалі не хочу дивитись чия це ініціатива: приватні інвестори, які мають бажання інвестувати в це кошти, державні органи влади… Будь ласка, запропонуйте. Нам набагато простіше вивозити сміття тут недалеко, ніж везти за 100, за 200, за 300 км. Тим більше, починають включати державний апарат і зупиняють машини, які вивозять відходи зі Львова», – каже Андрій Садовий.

Заодне він зауважує, що тема львівського сміття стала основною темою державної медійної кампанії.

«Кожного тижня топ-новина в Україні: де яка машина їде з львівським сміттям. А те, що люди показують мільярди вкрадених грошей в своїх деклараціях, нікого не цікавить. А мало би цікавити Генеральну прокуратуру, Антикорупційне бюро. Сьогодні є прекрасна можливість для державних служб, які мають протидіяти корупції, мати готових клієнтів і брати їх в розробку», – перевів стрілки Андрій Садовий.

Тільки до чого тут дядькові колоші?..

comments powered by HyperComments