«Шахтар» – «Гент»: бельгійцям у Львові не пощастило

Яша Томський  |  П'ятниця, 21 жовтня 2016, 10:41
Поєдинок «Шахтар» – «Гент», який пройшов 20 жовтня на «Львів Арені», мав дати відповідь на питання: яка з команд найбільш гідна лідирувати в групі Ліги Європи.
«Шахтар» – «Гент»: бельгійцям у Львові не пощастило

Відповідь якнайяскраскравіша – 5:0.

І це при тому, що зі схемою 3-4-3, яку використовує наставник бельгійського Гента Хейн Ванхазебрук, «Шахтареві» не доводилося стикатися, та ще й в єврокубках.

«Шахтарю» пощастило забити швидкий гол. Воротар «Гента» припустився аналогічною помилки, яку напередодні зробив кіпер «МЮ». Рінне вийшов з воріт, подарував м'яч Коваленку, а той, на кшталт Суареса, миттєво пробив. Гол ледь не з центру поля.

На кінець півгодини гри Феррейра подвоїв рахунок завдяки відмінному пасу Марлоса. 2:0 «Шахтар» зберіг до перерви.

В другому таймі вдалося зробити ще більше.

Бернард на дальній штанзі замкнув передачу Дентіньо (який замінив травмованого Коваленка) – і на таблі засвітилося 3:0. Вдалою стала і заміна Тайсона, якому асистував Феррейра. Добив «Гент» Малишев, котрий здійснив рейд з центру поля і отримав гольовий пас від все того ж Марлоса.

Отже, 5:0. «Шахтар» продовжує крокувати Лігою Європи упевненим кроком.

Іншому клубу з Донбасу – «Зорі» в Роттердамі не вдалося зачепитися за очки в перелельному матчі проти тамтешнього «Фейєноорда». 1:0, «Зоря» допоки задовольняється досвідом.

comments powered by HyperComments