Учасники АТО продовжують страйкувати під стінами ЛМР: у них немає грошей для купівлі житла (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 29 вересня 2016, 12:55
Наметове містечко під стінами ЛМР активізувало свої сили у день засідання.
Учасники АТО продовжують страйкувати під стінами ЛМР: у них немає грошей для купівлі житла (ФОТО)
Ось вже два тижні під стінами Львівської міської ради учасники АТО живуть у наметовому містечку й вимагають одного - надання землі під житло, як того вимагає закон.
 
Сьогодні, у день сесії міськради, до наметового містечка прийшли громадські активісти та бійці різних корпусів АТО, аби показати свою солідарність із пікетувальниками.
 
«Чиновники всі нам відповідають, як відповідає Андрій Садовий: "Землі в нас немає і не буде, коштів на будівництво теж нема, ми вам можемо тільки продати по державній ціні квартири". Я вважаю, це не правильно. Сумніваюся, що в когось з учасників бойових дій є такі гроші, щоб можна було оплатити квартиру. Вони обіцяють лізинг, але це означає загнати людину в борги до пенсії», – розповів учасник бойових дій Юрій Калинич.
 
Поки міська рада не задовольнить вимог воїнів АТО й не надасть їм землю під житло наметове містечко та протести нікуди не зникнуть, запевняють там. Проте, вже сьогодні мова йшла не лише про землю, а й про належні квартири у багатоповерхівках, як про альтернативу "землі, якої немає".
comments powered by HyperComments