У Львові вшанували пам`ять провідника українського духу Степана Бандери (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 1 січня 2016, 15:34
1 січня львів`яни та влада міста прийшли вшанувати пам`ять великого українського національного діяча.
У Львові вшанували пам`ять провідника українського духу Степана Бандери (ФОТО)

Сьогодні, 1 січня, попри морозяну погоду та святковий день, на площі біля пам`ятника Степанові Бандері у Львові зібралось кілька сотень свідомих львів`ян, аби вшанувати великого українського діяча, борця духу Степана Бандери.

Саме в цей день 107 років тому на світ прийшов борець за українську незалежність, той, від імені якого й досі здригаються вороги українського народу, боячись його сучасних послідовників, мов вогню.

На урочистостях з нагоди дня народження Бандери були присутні не лише пересічні львів`яни та представники громадських організацій, а й влада міста. Покласти квіти до пам`ятника Герою прийшли: міський голова Андрій Садовий, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Корнат. 

"Ми тут щороку, бо яка би не була погода чи умови треба не забувати завдяки кому ми прожили своє життя, а такі як ви, молодь, починаєте жити зараз. Якби не Він невідомо чи була би наша держава взагалі", - розповіла львів`янка Галина. 

Також у рамках святкування дня народження Степана Бандери о 17:00 у Львові відбудеться марш від ЛОДА до пам`ятника великого українця. 

 

comments powered by HyperComments