У Червонограді відкрили гуртожиток для військових-контрактників (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Вівторок, 10 листопада 2015, 13:46
У військовій частині 11 окремого колійного загону Державної спеціальної служби транспорту міста Червонограда відкрили гуртожиток для військовослужбовців за контрактом.
У Червонограді відкрили гуртожиток для військових-контрактників (ФОТО)

Будинок під гуртожиток переобладнали із колишньої казарми. Тепер будівля має 16 кімнат, у яких проживатимуть  45 осіб. Раніше контрактники, серед яких 32 учасника АТО змушені були мешкати переважно в орендованому житлі в Червонограді або його околицях.

Ключі від кімнат, в яких проживатимуть військові, вручив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

В гуртожитку відремонтували кімнати, встановили побутову техніку  на кухнях, замінили вікна, двері й меблі, обладнали санвузли. Ремонт тривав 4 місяці і обійшовся у майже 700 тис.грн. Що цікаво, майже весь комплекс робіт військові здійснили власними силами.

Військовослужбовці 11 окремого колійного загону Державної спеціальної служби транспорту брали активну участь в АТО з самого початку бойових дій на Сході. Сапери служби транспорту з липня 2014 року перевірили близько 230 км залізничної колії, 20 мостів та знешкодили понад 800 вибухівок. Також вони відновлювали пошкоджені війною школу та дитячий садочок у місті Слов'янську.

Фото: Ярослав Тимчишин

comments powered by HyperComments