Зустрічайте легендарний фестиваль "Країна мрій" у Львові

Юлія Субота  |  П'ятниця, 2 жовтня 2015, 18:32
10-11 жовтня Шевченківський гай наповниться колоритною музикою та якісним звучанням.
Зустрічайте легендарний фестиваль "Країна мрій" у Львові

Цьогорічний фестиваль "Країна Мрій" змінює дислокацію і відбудеться у Львові. Вже наступних вихідних (10-11 жовтня) львів`яни та гості міста матимуть змогу насолодитись якісною музикою та відчути на собі автентичну атмосферу Музею народної архітектури та побуту "Шевченківський гай".

На фестивалі одночасно діятимуть аж 10 майданчиків (у т.ч. два музичних) , серед яких: літературна сцена, етно-фешн, кримська галявина, дитяча зона, алея кобзарів та алея майстрів.
 
Організатори підготували для слухачів справжні українські музичні смаколики: Дримба да Дзиґа, Флайза, ROCK-H, ТАРТАК & Астата, Джалапіта, Гич Оркестр, КораЛЛі, The DOOX, ТНМК & Веселі Вуйки.
 
На "Зелену галявину" вийдуть Веселі Вуйки, Йорий Клоц, Бурдон, Lemko Bluegrass Band, АтмАсфера, Піккардійська Терція, а також незмінний організатор "Країни Мрій" Олег Скрипка з Ле Гранд Оркестра.
 
Тож якщо ви хочете весело та незабутньо провести свої вихідні у родинному колі чи у колі друзів та послухати справді якісну українську музику, поспішіть придбати квитки на "Країну мрій", що вперше відбудеться у місті Лева. 
comments powered by HyperComments