Активісти ГО "Свідомі" протестують проти незаконної забудови у львівському парку "Залізні води" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 23 липня 2015, 11:09
23 липня десяток громадських активістів зібрались на протест під стінами міської ради.
Активісти ГО "Свідомі" протестують проти незаконної забудови у львівському парку "Залізні води" (ФОТО)

Сьогодні, 23 липня, під стінами міської ради Львова відбувся мирний протест  "Ні – незаконній забудові парку громадського об`єднання" організований ГО "Свідомі", які прийшли до міської влади, аби відстояти право львів`ян на вільне користування садово-парковою територією "Залізні води".

Десяток небайдужих активістів, які зібрались з ініціативи мешканців прилеглих до парку територій, розповіли Справжній Варті про незаконну забудову у рекреаційній зоні міського користування.

Протестувальники принесли кілька прапорів своєї організації та плакати з гаслами:  "Чиновник, скажи "ні" вирубуванню дерев!" та "Ні незаконному будівництву!". 

Активіст ГО "Свідомі" пан Дмитро коротко виклав суть проблеми: "Цим питанням мала б займатись прокуратура, однак цього не робить. Саме для працівників прокуратури виділили земельну ділянку в парку, тому вони й закрили очі на це питання і про порушення закону не згадують. Ми подавали адміністративний позов до суду про скасування рішення міськради щодо виділення землі, однак суддя постановила, що урізання території парку не порушує права мешканців", - поділився мешканець прилеглих до парку територій.

Попри анонс у ЗМІ жоден із представників влади до протестувальників не вийшов. Активісти у свою чергу заявили про те, що не збираються здаватись та будуть подавати заяви у відповідні інстанції. 

comments powered by HyperComments