У Львові пройде фестиваль краси "Дзеркало моди"

Юлія Субота  |  Понеділок, 25 травня 2015, 11:19
У рамках дійства визначаться найкращі майстри Західної України індустрії краси.
У Львові пройде фестиваль краси "Дзеркало моди"

26-28 травня у Львові відбудеться "Дзеркало моди" -  відкритий відбірковий тур чемпіонату України з перукарського мистецтва, макіяжу, нігтьової естетики, нарощування та декорування вій "Чемпіонат Заходу "Золотий Лев". 

Організатори заходу розповідають, що відвідувачі фестивалю зможуть не лише побачити останні віяння індустрії краси, але й придбати засоби догляду за волоссям, нігтями та шкірою безпосередньо у виробників. На відвідувачів чекають останні новинки та тенденції індустрії краси, вигідні пропозиції, акції, знижки, розіграші, професійні конференції, семінари, чемпіонати та шоу-покази.
 
Окрім цього, у рамках фестивалю відбудеться відкритий чемпіонат західної України з масажу.
 
У рамках фестивалю також заплановані численні професійні заходи для працівників індустрії краси: майстер-класи з нігтьової естетики; майстер-класи з візажу; майстер-класи з перукарського мистецтва, косметологічна конференція та семінар-тренінг для адміністраторів та директорів салонів краси.
 
Чемпіонат "Золотий Лев" та фестиваль "Дзеркало моди»"проходитимуть у виставковому центрі "Південний-EXPO", що знаходиться на території торгового комплексу "Південни" на вул. Щирецькій, 36.
comments powered by HyperComments