Львівські волонтери об`єднаються у один великий живий ланцюг

Юлія Субота  |  П'ятниця, 22 травня 2015, 19:05
23 травня у центрі міста волонтери створять живий ланцюг.
Львівські волонтери об`єднаються у один великий живий ланцюг
Завтра, 23 травня,  о 16:00 волонтери Львова та області утворять у центрі міста живий волонтерський ланцюг, у рамках відзначення Дня героїв. Акція відбудеться біля пам`ятника Тарасові Шевченку.
 
Ідея провести таке дійство виникла не випадково, адже у складний для країни час у Львові масово відбуваються всілякі пізнавальні та розважальні фестивалі та свята, але, поруч із тим, тисячі людей активно допомагають своєю волонтерською діяльністю вести війну на Сході.
 
До участі у дійстві вже приєднались місцеві волонтери, а також небайдужі люди з Трускавця, Пустомити та Городка. Організатори акції сподіваються, що у такий спосіб вони не лише привернуть увагу громадськості, але й дадауть можливість волонтерам з різних районів та міст познайомитись між собою, аби краще скооперувати свої дії в майбутньому. 
 
Під час урочистої частини дійства буде згадано загиблих героїв, а імена полеглих на війні з окупантом волонтерів буде зачитано поіменно. 
 
У планах зробити акцію живого волонтерського ланцюга всеукраїнською й представити її й на Східній Україні, а по завершенню турне країною представити її у столиці на День Незалежності. 
 
 
 
 
 
comments powered by HyperComments