Байкери Путіна заявили, що приїдуть до Львова

Юлія Субота  |  Понеділок, 4 травня 2015, 13:32
"Нічні вовки" планують візит до Львова.
Байкери Путіна заявили, що приїдуть до Львова

Олександр Залдостанов, більше відомий як "Хірург" , він же лідер байкерського російського пропутінського клубу "Нічні вовки" заявив про готовність його клубу відвідати Львів і пригрозив "прикрасити" вулиці георгієвськими стрічками:

"Ми будемо у Львові, хай не сумніваються. Там же будуть висіти георгіївські стрічки, там будуть встановлені всі наші пам'ятники Перемоги ... Обов'язково відновимо всі символи Перемоги", - запевнив Залдостанов.
 
Схоже, путніських маріонеток не на жарт розізлив той факт, що ціла низка європейських країн всіляко запобігає проведення запланованого раніше мотопробігу "Нічних вовків" до 9 травня, який мав тривати з 25 квітня по 9 травня та завершитись у Берліні.
 
Маршрут повинен був пролягати через білоруські Мінськ і Брест, польський Вроцлав і чеський Брно. Крім того, байкери мали намір проїхатися Братиславою, Віднем, Мюнхеном, Прагою, Таргау, Карлсхорстом і врешті Берліном.
 
Учасники горе-клубу є ініціаторами російського руху "Антимайдан", а також включені у перелік росіян, на яких поширюються санкції західних країн.  
 

 

 

 

 
comments powered by HyperComments