Лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка поховають у Львові

Юлія Субота  |  Понеділок, 2 лютого 2015, 20:24
2 лютого обірвалось життя Андрія Кузьменка.
Лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка поховають у Львові

Сьогодні вранці Україна прокинулась під сумну та до болю трагічну звістку: у ДТП загинув фронтмен легендарного вже гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко. 

Сьогодні ввечері тисячі людей вийшли на головні площі своїх міст, аби вшанувати пам`ять талановитого музиканта та просто хорошої людини, Кузьми, який ще вчора давав концерт, а сьогодні його вже не стало. 

Поки причини аварії встановлюють, родина Андрія займається організацією поховання свого найдорожчого сина, чоловіка та тата. Спершу розглядалось поховання музиканта у його рідному Новояворівську, проте все ж вирішили поховати Кузьменка у Львові. 

Від львівської влади надійшла пропозиція поховання Кузьми на центральному кладовищі міста - Личаківському. 

А батьки Андрія Кузьменка, які мешкають у Брюховичах, висловили бажання, аби їхнього сина поховали на місцевому цвинтарі у родинному гробівці. Про це сьогодні повідомив львівський радіоведучий Андрій Великий у Facebook, де також пообіцяв оперативно оновлювати інформацію з приводу прощання зі співаком. Яке остаточне рішення прийме родина стане відомо трохи згодом. 

Хай земля Тобі буде пухом, Ти назавжди у наших серцях, Андрію! Такого багатогранного та плідного музичного спадку не залишив по собі жоден український музикант.

 

 

 
comments powered by HyperComments