Волонтери просять приносити найнеобхідніші речі для АТО

Юлія Субота  |  Вівторок, 14 жовтня 2014, 20:47
Перелік головних потреб допомоги для АТО.
Волонтери просять приносити найнеобхідніші речі для АТО

Волонтери Львова не втомлюються збирати необхідні речі для бійців, які зараз перебувають в АТО й потребують підтримки не лише моральної, але й матеріальної.

Через близьке суттєве похолодання та напружену ситуацію у декількох містах АТО, волонтери просять усіх небайдужих приносити до пунктів збору теплі речі, ліки, намети тощо.

У найближчих планах волонтерів закупівля термобілизни, бушлатів та зимового взуття, адже за кілька днів бабине літо закінчиться й нашим воякам прийдеться ще більш не солодко.

Сьогодні було оприлюднено перелік найнеобхіднішого: ЦЕЛОКС, турнікет, бандажі, джгути, налбуфін, протизастудні ліки у великій кількості.

Окрім того потреба є у:
 
теплий одяг (рукавиці, куртки, светри, футболки, термобілизну, підштанники);
30-100-літрові тактичні рюкзаки;
термоси;
бушлати;
намети, спальники, каремати;
ковдри;
примуси на дизельному паливі або бензині;
сухе пальне;
радіостанції, навігатори, радіоприймачі;
ноутбуки та нетбуки 2 шт.;
радіоприймачі;
продукти;
батарейки;
стартові пакети до мобільних телефонів, а також поповнення на них.
 
Пункти врегульованого збору допомоги для АТО: Львівська головна пошта, вул. Словацького, 1, відділ кур'єрської доставки, 1-й поверх ліворуч, з 8:00 до 18:00, окрім неділі;п ам'ятник королю Данилу Галицькому: кожен вівторок, четвер, суботу з 17:00 до 19:00; ринок "Нижній Шувар", м'ясний термінал: вівторок-субота з 10:00 до 15:00; гіпермаркет "Рукавичка", вул. Луганська, 6, кожну п'ятницю і суботу з 10:00 до 16:00.

 

comments powered by HyperComments