У Львові триває ювілейний Ярмарок спорту (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 26 вересня 2014, 16:01
З 25 по 27 вересня у приміщенні спорткомплексу "Динамо" проходить спортивне дійство.
У Львові триває ювілейний Ярмарок спорту (ФОТО)

У Львові старутував 5-ий, ювілейний Ярмарок спороту, який триває протягом трьох днів (25, 26, 27 вересня) у приміщенні спорткомплексу "Динамо" та біля нього, на вулиці Вітовського, 53.

Метою спортивного дійства є популяризація здорового та активного способу життя, який кожен із нас може забезпечити собі насамперед спортом. Аби зацікавити якомога більшу кількість людей, цього року організатори вирішили запросити відомих у своїх царинах спорту людей, таких як Олена Підргнушна, Франциско Гомес, Олена Овчиннікова та багато інших.

Щодня у приміщенні спортомплексу починаючи з 10:00 ранку й до 16:00 тривають безперервні показові виступи спортсменів, танцюристів, відбуваються різноманітні майстер-класи, ініціативні діти та дорослі пробують свої сили у різних видах спорту. 

У суботу графік роботи Ярмарку спорту буде з 12:00 до 18:00, проте заключна частина спортивної події обіцяє бути не менш цікавою та насиченою подіями, тож якщо ви ще не встигли відвідати спорткомплекс "Динамо" цими днями, беріть з собою дітей і надолужуйте втрачене.

Головною темою цьогорічного Ярамарку є тема безпеки, адже у зв`язку із подіями у нашій країні, вміння захистити себе та бути обізнаним бодай у азах самозахисту є надзвичайно важливим, особлива увага приділяється саме воєнній підготовці.

Аби долучитись до грандіозної спортивної події міста, приходять не лише поодинці чи сім`ями, а й цілими організованими екскурсіями з навчальних закладів, аби діти не лише подивились на майстрів спорту, а можливо й обрали для себе той вид спорту, який їм найбільше імпонує. 

comments powered by HyperComments