У Львові діти розмалювали бронежилети для українських військових в АТО (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 8 серпня 2014, 23:04
Тризуб, синьо-жовтий прапор, гілки калини та образ Богородиці. Такі символи малювали львівські школярі на пластинах бронежилетів, які згодом носитимуть українські військові, задіяні в АТО.
У Львові діти розмалювали бронежилети для українських військових в АТО (ФОТО)

Майстер-клас з художнього оформлення елементів бронежилетів в будинку офіцерів провели студенти Львівської національної академії мистецтв.

За словами організаторів акції, сьогодні чи не кожен український солдат в зоні АТО має малюнок чи лист від дитини. Тож така художньо-оформлена броне пластина завжди буде при ньому.

18 нових прикрашених бронежилетів пощастило отримати відділенню спеціального призначення Західного територіального управління військової служби правопорядку, бійці якого займаються пошуком диверсійних груп, супроводженням колон, зачисткою будівель та захистом військових частин.

«Ми недавно повернулись зі Сходу і наша форма та амуніція вже зносилися та майже вийшли з ладу. Такий бронежилет буде мати подвійний захист - захищатиме нас як фізично так і психологічно і оберігатиме в важких ситуаціях. Думаємо що ці обереги направлятимуть нас на правильну дорогу, щоб ми залишилися живими і повернулися з перемогою», - кажуть солдати дивлячись на розмальовані бронепластини.

comments powered by HyperComments