Баскетбол. «Політехніка-Галичина» вдома розбила «Черкаських Мавп»

Дмитро Майстренко  |  Понеділок, 17 березня 2014, 21:12
Львівський баскетбольний клуб продовжив свою домашню переможну серію. Цього разу нічого протиставити «політехам» не змогли гравці «Черкаських Мавп». А господарі знову вибили більше 90 очок. Матч закінчився з рахунком 95-78.
Баскетбол. «Політехніка-Галичина» вдома розбила «Черкаських Мавп»

«Політехніка-Галичина»  – «Черкаські Мавпи» 95-78 (26-21, 18-18, 24-17, 27-22)

Розпочали команди досить жваво. Обоє команд зробили ставку перш за все на атаку. Відповідно в захисті діяли не досить злагоджено. Загалом гра проходила досить рівно. Та все рівнішими виявилися господарі майданчика. У результаті вони й перемогли у першій чверті з рахунком 26-21.

У другій чверті гра проходила все так же, як і в першій десятихвилинці. У складі «Політехніки» гру робили Олександр Кольченко та Ентоні Майлз. І довели перевагу своєї команди до +11. Найактивніше відповісти на дії гравців «Політехніки» намагався Ігор Чумаков, заробивши 13 очок за першу половину гри. Але помічники у господарів були кращі. За першу чверть поєдинку у складі «левів» можна виділити також гру Алфьрова та Лемика. У складі ж гостей Чумакову допомагав лише Руслов. У підсумку другу чверть команди закінчили з рівним рахунком 18-18.

У третій чверті баскетболісти «Черкаських Мавп» зробили спробу скоротити відставання у рахунку. Для цього вони почали використовувати дальні кидки. Та влучності цим кидкам відверто бракувало. Цим скористалися господарів, збільшивши відрив у рахунку. Зберегти шанси на позитивний підсумок гри для черкаської команди намагався Михайлюк. Левову частку своїх очок він набрав у третій чверті. Але цього було замало. Окрім цього у гостей у третій частині матчу абсолютно розладналися кидки із лінії штрафних. За підсумками третьої чверті «політехи» збільшили свою перевагу від 5 до 12 очок.

В останній частині гри «галичанам» лишалося зберегти свою перевагу. Черкасці намагалися переломити хід гри, застосовуючи активний і високий пресинг. Але завдяки командним діям господарі вдало виходили з-під пресингу. І зі своєю задачею «леви справилися». Не дозволили «мавпам» підібратися в рахунку. А в другій половині чверті, то вже й черкасці змирилися з поразкою. Результативні дії Майлза, Давидюка, Лемика, Івшина зламали «Мавп» і впевнено довели гру до перемоги. Тим паче, львівські баскетболісти знову порадували вболівальників, заробивши у матчі більше 90 очок.

Трохи статистики. Захисник «Галичини» Ентоні Майлз відзначився 19 очками та 7 підбираннями. 14 очок здобув Антон Давидюк, крім того, зібравши 6 відскоків. 13 очок і 7 передач в активі Сергія Алфьорова, 12 очок і 7 підбирань – Ярослава Лемика, 11 очок – Максима Івшина, 10 очок – Олександра Кольченка.

 Ігор Чумаков, який записав на свій рахунок 21 очко, став найкращим у складі «Черкаських Мавп». 12 очок і 5 передач – показники Святослава Михайлюка, 6 очок і 9 підбирань – Андрія Куліша.

Фото: сайт Суперліги

comments powered by HyperComments