Безробітний Олег Сало переписав майно на підлеглого. Такі документи знайшли в Львівському управлінні Мінюста

Борис Недільний  |  Понеділок, 24 лютого 2014, 15:33
У Львові обласне Управління юстиції перебрали під контроль активісти. Серед тих, хто долучився до цього – Комітет Майдану Львівщини, Автосотня, «Правий сектор».
Безробітний Олег Сало переписав майно на підлеглого. Такі документи знайшли в Львівському управлінні  Мінюста

Як кажуть  майданівці, на такий крок люди пішли аби завадити екс-губернатору Львівщини Олегові Салу та іншим високопосадовцям приховати відомості про власне майно. Про це повідомив активіст Олексій Дегтяренко.

«Активісти захопили обласне управління юстиції з метою не допустити переписування Салом, Губицьким, Сторчилом й інших та їх сімей свого нерухомого майна на підставних осіб», – повідомив О. Дегтяренко. Так, каже він, колишній керівник Львівської ОДА Олег Сало під час революційних подій в Україні переписав частину свого майна на колишнього підлеглого – екс-начальника Міжрайонного реєстраційно-екзаменаційного відділу  (МРЕВ)  ДАІ Львівщини. Цей факт виявили громадські активісти при моніторингу Актів державної реєстрації в Управлінні юстиції Львівської області. Майданівці стверджують, що мова йде про великі площі земель та велику кількість нерухомості.

Заяву про відставку одіозний Олег Сало написав минулої суботи [- 22 лютого] увечері. Аналогічні кроки довелося зробити також його заступникам - Володимиру Губицькому та Олексію Сторчилу.

Нагадаємо, Віктор Янукович призначив Сала головою ЛОДА 31 жовтня 2013 року. Під час представлення, зал скандував вигуки «Ганьба!» і «Сала - на нари!» [- генерал Сало «прославився» порушеннями закону ще під час президентської кампанії  2004 року]. Свого часу Олег Сало був оголошений у розшук через низку звинувачень – від убивства людини до корупційних схем.МРЕВ

comments powered by HyperComments