Футзал. «Енергія» вдома розібралася зі «Спортлідером+» (ВІДЕО)

Дмитро Майстренко  |  Субота, 15 лютого 2014, 22:33
Львівський міні-футбольний клуб вдома впевнено переміг гостей із Хмельницького «Спортлідер+». Господарі майданчику зміцнили свої позиції у турнірній таблиці, перемігши суперника з рахунком 4:2.
Футзал. «Енергія» вдома розібралася зі «Спортлідером+» (ВІДЕО)

До матчу з хмельницьким «Спортлідером+» львівські футзалісти не знали смаку перемоги вже чотири матчі поспіль. Наслідком такої чорної смуги стала четверта позиція у турнірній таблиці. І щоб не відставати від суперників на вершині, потрібно було за будь-яку ціну перемагати. Що й зробили львів’яни.

На чотири результативні постріли господарів «Спортлідер+» зумів відповісти лише двома. У першому таймі суттєву частину робити для перемоги зробив Тарас Кузь. Він оформив хет-трик. На що гості відповіли точним ударом Володимира Сондака. Та на 26 хвилині Євген Легчанов відновив перевагу «Енергії» до трьох м’ячів. Ще раз відзначитися хмельницьким міні-футболістам вдалося на останній хвилині поєдинку. Автором голу став Андрій Засенко.

«Енергія» – «Спортлідер+» 4:2

Голи: Тарас Кузь, 13, 17, 17, Євген Рогачов, 26 - Володимир Сондак, 20, Андрій Засенко, 40

«Енергія»: Володимир Кардаш, Олександр Бондарь, Валерій Легчанов, Дмитро Бондарь, Євген Рогачов, Максим Павленко, Микола Грицина, Степан Струк, Тарас Кузь

«Спортлідер+»: Максим Лисенко, Олексій Фетько, Андрій Засенко, Андрій Чуднов, Валерій Власович, Володимир Сондак, Дмитро Калуков, Максим Івонко, Максим Коробка, Сергій Рибак, Ярослав Заворотний

Попередження: Андрій Чуднов, 38

Олександр Косенко, головний тренер «Енергії»: «Сьогодні побачив зібрану команду, - каже Олександр Петрович. - Усі билися один за одного і за це, а також за самовіддачу і проявлену майстерність, хочу подякувати хлопцям. У нас сьогодні навіть не було замін, однак хлопці вийшли і довели, що головне в команді.

Як на мене, збірники приїхали додатково зарядженими. Коли ти граєш з сильними командами і спілкуєшся з представниками таких сильних збірних як Іспанія чи Італія, повірте, це дає додатковий стимул для подальшого розвитку. У діях наших хлопців я жодної втоми не побачив.

Гравці скучили за матчами. Одна справа коли ти тренуєшся, а зовсім інша - коли ти граєш офіційні матчі. Зараз якраз настає той період, коли матчів буде більш, ніж достатньо».

Фото і відео з офіційного сайту СК "Енергія"

comments powered by HyperComments