Фракція Партії регіонів Львівській обласній раді оголосила про саморозпуск

Катерина Поліщук  |  Понеділок, 27 січня 2014, 22:11
Депутати фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді офіційно оголосили про припинення діяльність у Львівській обласній раді та саморозпуск. Відповідне рішення обласні депутати прийняли сьогодні 27 січня 2014 року на закритому засіданні фракції.
Фракція Партії регіонів Львівській обласній раді оголосила про саморозпуск

«Задля громадянського миру, збереження єдності України потрібні не заяви, а рішучі кроки. Тому фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді припиняє свою діяльність в обласній раді і заявляє про свій саморозпуск», - йдеться в заяві фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді.

У своїй заяві регіонали  засудили рішення тих обласних рад, що приймають звернення до Президента із закликами силового розв'язання політичної кризи чи введення надзвичайного стану в країні.  Закликали всіх учасників протистояння повернути ситуацію в Конституційне русло і розв'язувати всі спірні питання шляхом позачергових виборів, в тому числі і нового складу Львівської обласної ради. Та попросили вибачення у своїх виборців за ситуацію в країні.

«Розуміючи, що ми несемо політичну відповідальність за ситуацію в державі, вважаємо за необхідне попросити вибачення у своїх виборців. Хоча жоден з нас не робив вчинків, які були б на шкоду рідному краю чи людям. Будучи незрозумілими більшістю галичан, ми своєю позицією підтримували цілісність і соборність України. Прийде час і нас зрозуміють», - йдеться в заяві обласних депутатів від ПР.

Рішення підтримало 9 з 10 членів фракції  та особисто підписали Михайло Козяр, Богдан Піх, Сергій Федоренко, Олександр Сендега та Олег Баляш. З Михайлом Гнатишином, Олегом Бараном, Михайлом Сендаком та  Володимиром Загорським заяву погодили в телефонному режим. Голова Фракції ПР у обласній раді Ігор Грещук від рішення утримався.

Нагадаємо,   11 грудня 2013 року припинила діяльність фракція  Партії регіонів у Львівській міській раді. А на Львівщині триває бойкот товарів та послуг, які виробляють чи надають підприємства, що належать регіоналам. Журналісти, своєю чергою, прискіпливо вичають бізнес місцевих регіоналів.  Активісти вимагають від регіоналів виходити з партії.

 

 

comments powered by HyperComments