Будинок львівського депутата від "Свободи" залили чорною фарбою

Четвер, 23 лютого 2012, 12:51
У Львівській області невідомі закидали пляшками з чорною фарбою фасад будинку голови Сокальської міської організації ВО «Свобода», голови фракції «Свободи» у Сокальській міській раді Юрія Товарянського.

Як повідомили УНІАН у прес-службі ЛОО ВО «Свобода», 22 лютого, пізно ввечері, невідомі розбили цеглиною вікно та облили фарбою фасад будинку голови Сокальської міської організації ВО «Свобода», голови фракції у Сокальській міській раді Ю.Товарянського.

О 23.20 у вікно будинку депутата в Сокалі кинули цеглину, а стіну закидали пляшками із чорною фарбою. Коли він вибіг на вулицю – вже нікого не було. Свободівець викликав міліцію, яка опитала свідків, склала протокол, – зазначається у повідомленні.

«Я вважаю, що цей напад – помста або попередження від тих людей, яким своєю депутатською діяльністю заважаю робити їхні темні справи. Я неодноразово порушував проблему поборів із таксистів, зловживань керівництва міського комунального підприємства «Житлокомунсервіс», корупції в освітній сфері, зокрема закупівлі матеріалів і обладнання для шкіл за завищеними цінами», – зазначив Ю.Товарянський.

Ю.Товарянський є позаштатним кореспондентом газети «ВО «Свобода», дописувачем Сокальської районної газети «Голос з-над Бугу». У Сокальській міській раді він очолює комісію з архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин, інформує прес-служба.

Як повідомили УНІАН у Секторі зв’язків з громадськістю, наразі правоохоронці проводять розслідування за даним фактом.

comments powered by HyperComments