Фаріон назвала неполітичний Євромайдан троянським конем Януковича

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 23 грудня 2013, 22:36
За допомогою неполітичного Євромайдану українська влада намагається вбити клин між опозиційними політиками і суспільством. Про це під час віча зі сцени львівського Євромайдану заявила народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон.
Фаріон назвала неполітичний Євромайдан троянським конем Януковича

Як запевнила свободівка, саме після того, як 24 листопада на заклик опозиції понад 110 тисяч людей зійшлося на Європейську площу в адміністрації президента народжується новітня технологія, яка повинна була остаточно похована ідеєю створення народного об’єднання Майдан.

«Технологія влади полягала в тому, аби з допомогою троянського коня неполітичних, так званих громадських організацій створити протистояння між опозиційними політиками і так званими громадськими рухами, які насправді не мають нічого спільного з суспільно-громадською думкою», - заявила політик.

Європейську площу в адміністрації президента

Проте, за її словами, опозиційні політики виявились мудрішими, сказавши, що йдуть на Майдан БЕЗ СВОЇХ ПАРТІЙНИХ ЗНАМЕН.

«Після цього у них (влади, - авт.) почалася повна паніка. Усвідомлюючи, що через троянського коня так званих громадських організацій їм не вбити клин між опозиційними політиками і суспільством вони запустили Беркут. Що було далі, ви знаєте», - констатувала Ірина Фаріон.

створення народного об’єднання Майдан

Далі, за словами свободівки, «на майдан прийшли батьки, діди і ми з вами та перетворили всю країну у великий політичний майдан».

«Адже неможливо вирішувати надважливих політичних цілей геополітичного масштабу танцюваннями і піснями. Наш майдан стоїть третій тиждень. Саме той потужний політичний майдан відбив атаку Беркуту у ніч з 10 на 11 грудня. Тепер зрозуміло, що технологія троянських конів, яка діє, ще відколи стоїть світ не спрацювала. Тому рішення про створення Народного об’єднання «Майдан» назавше поховає протистояння між містечковими так званими псевдогромадськими організаціями і опозиційними політиками», - запевнила Ірина Фаріон.

Ірина Фаріон

P.S. Одразу після виступу свободівки на сцену вийшла ведуча львівського Євромайдану Софія Федина, яка нагадала, що саме молодь розпочала революцію та вивела людей на вулицю. Зокрема, за її словами, у перший день Євромайдану, 21 листопада, рівно опівночі, до пам’ятника Т.Шевченку у Львові прийшли молоді люди з Українського католицького університету, Університету ім. І.Франка, та Студентського братства. Студенти розгорнули прапори на яких було написано «Київ, ми з тобою!».

«Наступної ночі тут вже була боротьба за палатку. Очікувався напад Беркуту, і 150 молодих людей простояли тут відстоюючи свою позицію. На третій день почався народний здвиг. І нехай кажуть, що ми танцювали і співали, але якби молодь не вийшла на вулиці наших майданів, хто зна як воно було би далі», - зазначила Софія Федина.

comments powered by HyperComments