Вінницький «ВНАУ» помстився львівським «Кажанам»

Дмитро Майстренко  |  Субота, 2 листопада 2013, 17:43
У другій грі четвертого туру волейбольної Суперліги львівський клуб «Барком-Кажани» поступився вдома вінницькому «ВНАУ». Цього дня гості впевнено перемогли з рахунком 3:1.
Вінницький «ВНАУ» помстився львівським «Кажанам»

Старт матчу господарі повністю провалили. Волейболісти «Баркому» не могли виграти перших п’ять розіграшів. Отримавши таку перевагу, гості вже не збиралися її втрачати. Навіть більше, надалі в першій партії гравці «ВНАУ» лише збільшували відрив. Такий провальний початок матчу зовсім не входив к плани наставника львів’ян Віктора Михальчука. Тому він змушений був дуже швидко використати свій перший тайм-аут. Але достукатися до гравців тренерові не вдалося. Гості все далі відривалися у рахунку. У підсумку після першої партії на табло світилися цифри 17:25 на користь «ВНАУ». А господарі не зуміли навіть нав’язати боротьби.

Перед другою партією за правилами команди перейшли на протилежну сторону майданчика. І команди ніби підмінили. Тепер гості із Вінниці змогли дійсно чинити опір лише в першій третині партії. Надалі волейболісти «ВНАУ» залишалися на майданчику лише для статистики. Львівські «Кажани» просто налетіли на суперника і не залишили їм жодних шансів. На другу технічну перерву львівська команда пішла, перемагаючи суперника майже вдвічі. І потім впевнено довели партію до перемоги з рахунком 25:11, дозволивши гостям виграти лише два розіграші.

У третій партії команди знову змінили сторони майданчика. І знову гра команд змінилася. Гості впевнено почали партію. А господарі не зуміли нав’язати боротьбу.  Наставник «Кажанів» Віктор Михальчук активно підказував своїм підопічним, проте волейболістам не вдавалося переломити хід гри. Як наслідок, більш ніж упевнена перемога в третій партії вінницького «ВНАУ» з рахунком 14:25.

В останній частині гри вболівальники нарешті побачили справжню боротьбу. Хоча у ролі тих, хто наздоганяє, опинилися львівські «Кажани». Та на рівних вони провели лише перші шість розіграшів. Надалі львів’яни героїчно скорочували відставання від 6 очок до 2. Та на більше їх не вистачало. Гості знову збільшували свою перевагу. Наприкінці партії господарі знову скоротили відставання до 2 переможних розіграшів – 21:23. Та вінничани свого вже не втратили, перемігши з рахунком 21:25 у партії та 1:3 у матчі.

Львівська команда проводить свій перший сезон в елітному дивізіоні України і поки що не може похвалитися стабільністю. Головне завдання львів’ян закріпитися в Суперлізі й набратися досвіду, щоб надалі прогресувати. Вони мають у своєму складі багато молодих гравців, яким потрібен цей досвід. А вінничан можна привітати з перемогою і лідерством у чемпіонаті.

comments powered by HyperComments