27 липня 2017

22:00
У Львові відбулись громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі вулиць Костя Левицького - Пекарської
21:58
З 2019 року в Україні розпочнуть будівництво мережі платних концесійних доріг.
20:41
Голова ОДА наголосив, що мешканцям міста Львова може увірватись терпець
16:41
ДТП трапилось в Дрогобичі, на вулиці Війтівська Гора. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.
17:42
Стало відомо, скільки грошей витратила Львівська ОДА на вивіз сміття
15:38
Стало відомо, що поблизу смт Новий Яричів Кам’янка-Бузького району, що на Львівщині несанкціоновано використовують для вивозу ТПВ 1,2 га в урочищі «Гайки». Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.
16:17
Поряд зі Львовом проводяться підготовчі роботи перед видобування торфу
15:27
На Львівщині триває активна фаза підготовки військових, які у вересні візьмуть участь у Іграх Нескорених («Invictus Games») у Торонто.
13:39
Прес-служба прокуратура Львівської області повідомляє про те, що Червоноградська місцева прокуратура почала передсудове розслідування в кримінальному провадженні щодо неналежного  виконання керівниками лагерю «Білий орел» своїх обов'язків щодо охорони життя, здоров'я неповнолітніх дітей, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.137 КК України (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей).