3 липня 2017

22:59
Нагадаємо, сьогодні до Львова прибула польська делегація на чолі з Президентом Вроцлава - Рафаелем Дуткевічем, аби вшанувати пам'ять розстріляних нацистами професорів.
22:51
У Львові відбудеться масштабний захід з обміну предметами гардеробу.
22:47
Сьогодні на Вулецьких пагорбах відбулась спільне польско-українське зібрання, приурочене до дня пам'яті загиблих львівських професорів.
22:38
У прокуратурі Львівщини заявили про розкритття кримінальної провадження по справі вбивства львів'янина 29 червня.
22:08
Невідомі в самому центрі міста жбурнули легкозаймисту суміш в іудейську святиню.
15:52
Заступник міського голови Олександр Єлиневський та спеціаліст міської ради Руслан Горбаль у м. Жовква підписали проектну заявку (повну аплікаційну форму) «Promotion of local culture and preservation of historical heritage of Jan III Sobieski Trail in the Polish-Ukrainian border area» на транскордонну програму PL-BY-UA 2014-2020.
17:14
Під час зустрічі «Оссолінська зустріч. Польща – Україна: вчора, сьогодні, завтра» відбулась дискусія щодо повернення до греко-католицької церкви костелу святої Марії Магдалени
17:06
Активісти оголосили збір коштів для того, аби розмалювати стіну будинку у центрі міста, а саме на Дорошенка, 45. Вже відомі ескіз та митці, залишилося тільки зібрати гроші на фарбу.
13:52
На Львівщині Бродівська міська рада завершила опитування з метою, вивчення думки мешканців з окремих питань та визначення основних проблем та пріоритетів для розвитку міста.