Херсонщина є ключем до продовольчої безпеки України - М.Малков, FAU

Четвер, 26 липня 2018, 17:57
Термінал Херсонського аеропорту має в найближчому майбутньому стати знаковим транспортним хабом для поширення української продукції в будь-який куточок світу.
Херсонщина є ключем до продовольчої безпеки України - М.Малков, FAU

Про потужний вплив виставки АГРОПОРТ Південь Херсон 2018 на розвиток агрокомплексу та логістики регіону висловився також координатор розвитку продовольчої й сільськогосподарської організації FAO в Україні Михайло Малков:

«Херсонщина є ключем до продовольчої безпеки України та, не побоюсь цього слова, світу також. Тому сьогодні ми тут, аби забезпечити правильну реалізацію та розвиток аграрних багатств регіону, а крім них також розвиток логістики – саме тому як локацію для проведенняАГРОПОРТ Південь Херсон 2018 ми обрали термінал Херсонського аеропорту – адже саме він має в найближчому майбутньому стати знаковим  транспортним хабом для поширення нашої продукції в будь-який куточок світу».

Нагадаємо, АГРОПОРТ Південь Херсон 2018/ AGROPORT SOUTH KHERSON 2018– це один з найбільших у Східній Європі заходів, присвячених аграрній галузі та перспективам її розвитку.

Як зазначила Заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева, у цей час є можливість поспілкуватися з виробниками та разом з ними створити концепцію максимально ефективного використання колосального аграрного потенціалу Херсонщини.

Для Херсону подія є знаковою, адже 32%  ВРП Херсонщини складає агросектор.

comments powered by HyperComments