3000 кв.м та понад 200 компаній: у Херсоні стартував АГРОПОРТ Південь Херсон 2018

Четвер, 26 липня 2018, 17:43
АГРОПОРТ Південь Херсон 2018– це надихаюча подія.
3000 кв.м та понад 200 компаній: у Херсоні стартував АГРОПОРТ Південь Херсон 2018

Про це повідомила Заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева під час прес-брифінгу з нагоди відкриття АГРОПОРТ Південь Херсон 2018/ AGROPORT SOUTH KHERSON 2018.

"Я надзвичайно рада, що мій перший приїзд в Херсон стався саме під час проведення цього масштабногоагрофоруму. Ці 2 дні є надзвичайно важливими для мене, адже за цей час у мене є можливість поспілкуватися з виробниками та разом з ними створити концепцію максимально ефективного використання колосального аграрного потенціалу Херсонщини", - додала Трофімцева.

АГРОПОРТ Південь Херсон 2018/ AGROPORT SOUTH KHERSON 2018– це один з найбільших у Східній Європі заходів, присвячених аграрній галузі та перспективам її розвитку. Цей захід став наймасштабнішим діловим майданчиком для фермерів, які приїхали на захід із 16 областей України: Миколаївська, Одеська, Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська  та інші аграрні області України.

На виставці площею в 3000 кв.м. представлені понад 200 компаній-учасниць, з яких тільки 25% складають представники Херсонщини. Загальна кількість відвідувачів, за оцінками організаторів, складе 5000 чоловік.

«Такий масштаб під час першого Південного Агропорту, для нас, як організаторів -  не просто сухі кількісні показники. Це індикатори, які свідчать про потенціал регіону, про зацікавленість партнерів з усієї України вести бізнес в регіоні», - додав Дмитро Титаренко, генеральний менеджер проекту «AGROPORT Ukraine».

comments powered by HyperComments