Рак Львова: ремісії не передбачено

Ростислав Касьяненко  |  Вівторок, 14 березня 2017, 15:25
Андрій Садовий, пухлина, що вже затруїла власне місто, намагається розкидати свої метастази на цілу область. На цілу Україну, ніде правди діти.
Рак Львова: ремісії не передбачено

Коли PR-інструмент під назвою "блокада" ефективно відвернув увагу громадськості від ситуації з вивозом сміття у Львові, пан мер вирішив застосувати його локально. Садовий блокує не тільки сміттєзвалища в області, але й усі ініціативи, які могли б вирішити проблему. Лише тому, що вони належать не йому особисто. 


А після того, як Андрій Іванович вустами академіка Юхновського відмовився від будівництва сміттєпереробного заводу у Яворівському районі, міськрада не зробила нічого, пщоб знайти альтернативну земельну ділянку. Жодного звернення до обласної влади,  (як і обґрунтованої відмови від "Сірки") досі не було.

Натомість міський голова взявся штучно створювати сміттєвий колапс в області. Якщо раніше це робилось за допомогою недобросовісних перевізників, то зараз він маніпулює людьми на рівні певних районів області, які починають блокувати сміттєзвалища. А треба сказати, що до цьгого часу жодних проблем з утилізацією сміття у області не було. Проблеми з'являються лише там, де є Садовий.


Люди, які ставлять палатки на полігонах, введені в оману і не зовсім розуміються в політичних іграх  сміттєвого мера . А той, здається, вирішив блокувати все, що знає: на Львівщині - сміттєзвалища, у Донбасі та на Харківщині - залізницю. При цьому всьому завдяки, своїм медіа  Андрій Іванович  видає себе за жертву, традиційно звинувачуючи всіх навколо, але не себе.

Ремісії, на жаль, не передбачається. Треба оперувати. На найближчих виборах.

comments powered by HyperComments