Як люди Садового піаряться на блокаді

Олег Довганик  |  Вівторок, 14 березня 2017, 14:44
Фракція «Самопоміч» вимагає склакати позачергову сесію Львівської обласної ради
Як люди Садового піаряться на блокаді

Фракція «Самопоміч» у Львівській облраді звертається до голови Львівської ОДА Олега Синютки та голови Львівської облради Олександра Ганущина з вимогою скликати позачергову сесію обласної ради. Про це йдеться у повідомленні фракції.

«Ми звертаємося до голови ЛОДА Олега Синютки та голови облради Олександра Ганущина з вимогою скликати позачергову сесію обласної ради, яка повинна відреагувати на силовий розгін Торецького редуту блокади торгівлі з ОРДЛО і прийняти звернення з вимогою звільнення відповідальних за це чиновників, – заявила голова фракції «Самопоміч» в ЛОР Інна Свистун. – Якщо керівництво області відмовиться це зробити, ми будемо звертатися до колег-депутатів, аби разом скликати таку сесію».

«Вчорашній силовий розгін Торецького редуту блокади торгівлі з ОРДЛО і затримання 46 активістів відкрили усім очі на реальні цілі української влади. Робота в інтересах окупантів, «кришування» бізнесу на крові, приниження героїв, які відстояли нашу незалежність у 2014 – реакція місцевого самоврядування має бути швидкою і критичною», - кажуть у «Самопомочі».

Нагадаємо, громадські активісти учора ввечері провели зустріч із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою.

Громадські активісти звернулися з вимогою звільнення затриманих осіб до 10:00 14 березня 2017 року, оприлюднення списків затриманих та постраждалих, за необхідності – допуск незалежних медиків та юристів для надання допомоги постраждалим.

Керівники громадських організацій заявили про створення штабу підтримки затриманих та необхідності використання для цього приміщення ОДА.

Окремо було висунуто вимогу щодо притягнення до відповідальності осіб, які вчинили неправомірні дії та порушення проти них кримінальних справ.

Голова ОДА та керівники правоохоронних структур взяли на себе зобов’язання проінформувати про проведену зустріч керівництво держави та керівників правоохоронних органів.

 

 

comments powered by HyperComments