На Львівщині військовослужбовець торгував зброєю

П'ятниця, 1 лютого 2019, 12:23
На Львівщині правоохоронці викрили та затримали зловмисників, причетних до торгівлі зброєю.
На Львівщині військовослужбовець торгував зброєю

Про це інформує прес-служба національної поліції у Львівській області.

Встановлено, що троє осіб віком 38, 36 та 32 роки, мешканці Кам‘янка-Бузького, Пустомитівського та Миколаївського районів, один з яких – військовослужбовець, переробляли стартові пістолети у бойові та реалізовували їх мешканцям Львівської області за ціною від шести до семи тисяч гривень за одиницю.
Вчора, 31 січня, у Миколаївському районі правоохоронці затримали зловмисників під час реалізації шести одиниць зброї.

Правоохоронці виявили у зловмисників вісімнадцять пістолетів, перероблених для відстрілу бойових набоїв та більше ста патронів калібру 9 мм. Вилучена зброя та боєприпаси скеровані на експертизу.
За фактом відкрите кримінальне провадження за  ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 

Один з підозрюваних затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

 © Головне управління Національної поліції у Львівській області: https://lv.npu.gov.ua/news/zbroya/na-lvivshhini-pravooxoronczi-vikrili-ta-zatrimali-zlovmisnikiv-prichetnix-do-torgivli-zbrojeyu/

comments powered by HyperComments