На Львівщині відбудеться Форум громадських організацій області «Партнерство та розвиток»

Середа, 28 листопада 2018, 09:54
ІІІ Форум громадських організацій Львівщини «Партнерство та розвиток» відбудеться 11 грудня в конференц – залі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.
На Львівщині відбудеться Форум громадських організацій області «Партнерство та розвиток»

Як повідомляє Львівська ОДА, метою заходу є створення платформи для ефективної взаємодії та комунікацій між громадськими організаціями та органами влади.

Цілі, що ставить перед собою Форум «Партнерство та розвиток» – напрацювання пропозицій спільно з представниками інститутів громадянського суспільства до регіонального плану заходів на 2019 рік щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016 — 2020 роки, обмін кращими практиками проектів щодо розвитку громадянського суспільства, обговорення актуальних викликів, що стоять перед громадськістю зараз та як їх вирішувати.

Під час заходу учасники матимуть змогу взяти участь в платформі маркетплейс, нетворкінгу, майстер-класах та запропонувати свої ідеї для налагодження ефективного діалогу між органами влади та громадськістю.

Для участі у Форумі необхідно зареєструватися до 5 грудня 2018 року заповнивши анкету за посиланням: https://goo.gl/forms/sQGayZzVQ8qa7Fn12

Участь у форумі безкоштовна, проте кількість учасників обмежена.

comments powered by HyperComments