У Львові розпочинається літній арт-терапевтичний проект для дітей

Понеділок, 19 червня 2017, 11:09
Щосереди будуть проводитися заходи для дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.
У Львові розпочинається літній арт-терапевтичний проект для дітей

З 21 червня по 16 серпня, у приміщенні комфорт-бібліотеки для дітей № 42 (вул. Патона, 4/2), психолог Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді розпочинає арт-терапевтичний проект «Палітра емоцій».

Щосереди о 14 год. будуть проводитися заходи для дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей з вимушено переміщених сімей, дітей учасників антитерористичної операцій, дітей-сиріт та дітей з особливими потребами. Метою цих заходів є сприяти у можливості кращого пізнання власного внутрішнього світогляду та розвинути емоційний інтелект, відкрити в собі творчі здібності, створити сприятливу атмосферу для вираження власних емоцій у мистецькому просторі,  а також отримати позитивні враження у колі однодумців.

Учасникам проекту буде запропоновано попрацювати у творчій та невимушеній атмосфері, спробувати себе у різних арт-терапевтичних техніках, а також відкрити багато нового та цікавого.

З собою потрібно мати зручний одяг, за бажанням матеріали для малювання (олівці, фарби, фломастери), відкритість і цікавість до нового.

Нагадаємо, у Львові діти влаштували ярмарок задля обладнання "Кровомобіля".

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments