У Львові стартував Форум розвитку громад

П'ятниця, 10 березня 2017, 12:36
Представники ОТГ та ГО з усієї України приїхали до Львова обговорити людський потенціал.
У Львові стартував Форум розвитку громад

10 березня у місті Лева розпочався IІ Всеукраїнський Форум сталого розвитку громад "Людський потенціал: люди, що змінюють світ". Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

За словами представниці Львівської облдержадміністрації Маріанни Вільшинської, тема форуму актуальна для Львівщини, так само як і для інших регіонів, які потребують розвитку.

Учасники заходу в інтерактивному форматі поділилися досвідом та порадами щодо 
формування відповідних стратегій. 

Організаторами форуму виступили: Громадська організація "Реформи разом» у партнерстві з Асоціацією об’єднаних територіальних громад України, ГО "Центр "Жіночі перспективи" і Львівською обласною державною адміністрацією та за підтримки Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень у м. Львові.

Нагадаємо, що такий форум відбувається уже вдруге, продовжуючи тематику “Перспективи сталого розвитку громад”. Попередній захід дозволив виробити критерії для оцінювання прогресу у сталому розвитку громади та об’єднати навколо спільної мети понад 200 учасників, які підписали відповідний меморандум про співпрацю між громадськими організаціями зі всієї України.

comments powered by HyperComments