Секретар РНБО анонсував наступні санкції

П'ятниця, 19 лютого 2021, 23:02
За словами Олексія Данілова під санкції потраплять в тому числі і нардепи
Секретар РНБО анонсував наступні санкції

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов виступаючи у прямому ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» повідомив, що уже незабаром на засіданні РНБО будуть запроваджені нові санкції, в тому числі і проти народних депутатів України.

«Як і минулого разу я сказав, що далі буде, повірте – і далі буде! Далі будуть офшори, власність, все, що поцуплене з 1991 року в українського народу, буде повернуте українському народу. Більш того, усі депутати, у яких статки в 300-400 мільйонів, люди добрі, де ви це взяли?

Зупиняється це все. Найближчим часом на наступному засіданні РНБО ви побачите більше і цікавіше. І там будуть депутати, там буде багато тих людей, які жодного разу не працювали, а мають величезні статки – усі будуть повертати, і в тому числі, що стосується українських надр. Це буде окрема ситуація. Коли забрали усе, що можна забрати, жодної копійки не сплачують до бюджету. Закінчилися ті часи…

Наголошую, усі люди, які мають бізнес в Росії, заробляють там гроші, потім їх витрачають на промивання нам мізків, найближчим часом це буде публічна інформація і всі це бачитимуть», – заявив Олексій Данілов.

Зазначимо, що сьогодні, 19 лютого 2021 року РНБО запровадила санкції проти 8 громадян Росії та України, а також проти 19 компаній. Серед осіб, які потрапили під санкції – нардеп від «ОПЗЖ» Віктор Медведчук, його дружина Оксана Марченко та цивільна дружина нардепа від «ОПЗЖ» Тараса Козака Наталія Лавренюк. Санкції проти Марченко і Лавренюк ввели через те, що вони є власницями Новошахтинського нафтопереробного заводу в Ростовській області, який фінансував бойовиків «Л-ДНР».

comments powered by HyperComments