Андрій Антонищак

Неділя, 15 грудня 2013, 22:30
Голова міської організації партії «Україна Соборна»
Андрій Антонищак

Андрій Антонищак народився 23 червня 1969 року в м.Новий Розділ, Львівська обл.

Освіта: З 1976 по 1986 навчався в Новороздільській середній школі №3

З 1986-1991 навчався в Львівському технікумі механічної обробки деревини по спеціальності технік – технолог меблевого виробництва

З 2005-2008рр. – Міжрегіональна академія управління персоналом бакалавр за спеціальністю «Управління персоналом та бізнесом»

2008-2009рр. - Міжрегіональна академія управління персоналом спеціаліст за спеціальністю «Управління персоналом та бізнесом»

Трудову діяльність розпочав у 1991 році в МП «Розділ» ;

Працював:

ТзОВ «Н.Р.Трейд ЛТД» - комерційний директор;

ПП «Владокс» - заступник директора;

З 1.05.2007р. ПП ТВ «Галм’ясоком» - директор роздрібної торгівлі, приватний підприємець.

Громадська робота: Голова громадської організації «Я – львів’янин», завдяки об’єднанню підприємців вдалось відстояти близько 10 тис. робочих місць для львів’ян. Координатор Всеукраїнської акції «Ні банківському свавіллю», результатом якої було пом’якшення політики банків щодо вкладників. Юридична приймальна, що була створена ГО «Я - львів’янин», безкоштовно надала сотні консультацій та відстоювала права львів’ян у стосунках з банками. Член громадського об’єднання «Спільнота», заступник голови територіального відділу Всеукраїнського громадського об’єднання «Асоціації платників податків України» у Львівській області, член координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при Львівській обласній державній адміністрації, помічник депутата ЛМР Юрія Кужелюка.

comments powered by HyperComments