Як окремі партії на Львівщині підтримали людей Тимошенко

Олег Довганик  |  Середа, 14 грудня 2016, 22:44
У області відбудуться вибори у шести ОТГ
Як окремі партії на Львівщині підтримали людей Тимошенко

У Львівському прес-клубі у четвер, 15 грудня, відбудеться прес-конференція на тему «Політичні сили Львівщини підтримали кандидатів на посаду голів Жовтанецької та Нижанковицької громад».

Про це повідомили у Львівському прес-клубі.

На прес-конференції представники політичних сил Львівщини, зокрема, партія «Громадянська позиція», партія «Громадський рух ”Народний контроль» та Народний Рух України, висловлять свою підтримку кандидату на посаду голови Жовтанецької ОТГ від ВО «Батьківщина» Уляні Максимишин та кандидату на посаду голови Нижанковицької ОТГ від ВО «Батьківщина» Володимиру Смолінському.

Прес-конференція відбудеться  у четвер, 15 грудня, об 11.00 у Львівському прес-клубі за адресою: проспект Шевченка, 11, 2 поверх.

Нагадаємо, у неділю, 18 грудня, в шести об’єднаних територіальних громадах Львівської області відбудуться перші місцеві вибори. Це останні цьогоріч вибори на Львівщині. 

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, вибори пройдуть у чотирьох районах, а саме – Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Пустомитівському і Старосамбірському.

Цього дня обиратимуть Мостиського і Судовишнянського міських голів, Нижанковицького селищного голову, трьох сільських голів, а також депутатів відповідних місцевих рад.

 

 

 

comments powered by HyperComments