У Львові обговорять актуальні питання міграції в умовах візової лібералізації

Олег Довганик  |  Середа, 14 грудня 2016, 23:43
У Львові оприлюднять результати першого етапу дослідження міграційних орієнтирів студентської молоді в умовах безвізового режиму
У Львові обговорять актуальні питання міграції в умовах візової лібералізації

Провідні фахівці обговорять у Львові актуальні питання міграції між Україною та країнами ЄС в умовах візової лібералізації. Про це повідомила прес-служба МІОК.

Міжнародна науково-практична конференція «Міграція між Україною та ЄС: виклики безвізового режиму» відбудеться 15 грудня о 10:00 у 204 аудиторії головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» на вул. С. Бандери, 12.

Під час конференції учасники обговорять такі питання:

Безвізовий режим для України – це шанс, чи виклик?

Як він вплине на міграційну поведінку українців?

Як реагуватиме молодь на безвіз?

Чи збільшиться кількість мігрантів до Польщі, нашої західної сусідки?

Як зміняться ринки праці?

На ці та багато інших питань відповідатимуть відомі політики, науковці, громадські діячі.

Діалог вестимуть народні депутати України Валерій Пацкан та Оксана Юринець, Ярослава Хортяні – член угорського парламенту, які дискутуватимуть з провідними науковцями міграціологами.

«На наше глибоке переконання, консолідована думка законотворців та науковців, які представлять глибокий аналіз та свої дослідження є найбільш конструктивною», – зазначає директор МІОКу Ірина Ключковська.

На конференції буде також оприлюднено результати першого етапу дослідження міграційних орієнтирів студентської молоді в умовах безвізового режиму, яке було проведено науковими працівниками МІОКу протягом жовтня-листопада 2016 р.

comments powered by HyperComments