Як тисячу осіб на Львівщині хочуть потрапити у владу

Олег Довганик  |  Понеділок, 12 грудня 2016, 15:33
У неділю в шести ОТГ відбудуться перші місцеві вибори
Як тисячу осіб на Львівщині хочуть потрапити у владу

Вже у неділю, 18 грудня, в шести об’єднаних територіальних громадах Львівської області відбудуться перші місцеві вибори. Це останні цьогоріч вибори на Львівщині.

 

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, вибори пройдуть у чотирьох районах, а саме – Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Пустомитівському і Старосамбірському. Цього дня обиратимуть Мостиського і Судовишнянського міських голів, Нижанковицького селищного голову, трьох сільських голів, а також депутатів відповідних місцевих рад.

"Територіальні виборчі комісії завершили реєстрацію кандидатів у депутати і на посади голів, - зазначив начальник відділу адміністрування ДРВ. - Зокрема, на посаду Мостиського міського голови претендує троє кандидатів, двоє з них висунуті місцевими організаціями політичних партій, а один є самовисуванцем. Значно більше бажаючих стати Судовишнянським міським головою – таких є 10 осіб, шестеро з яких самовисуванці".

Загалом на виборах 18 грудня зареєстровано близько тисячі кандидатів у депутати і на посади голів.

comments powered by HyperComments