Вхурделило: як Львів замітає снігом (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Четвер, 11 лютого 2021, 21:43
Упродовж минулих 4 днів у Львові випало 169% місячної норми опадів. Сьогодні за ніч випало 34 см снігу. Про це заявила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.
Вхурделило: як Львів замітає снігом (ФОТО)

До кінця доби 11 лютого синоптики прогнозують сильний та мокрий сніг, на дорогах — ожеледицю, снігові замети. Завтра, 12 лютого, на дорогах теж буде ожеледиця, снігові замети; пориви північно-західного вітру 15 — 20 м/с, хуртовини.

За словами Маруняк, для прибирання міста залучена всія наявна комунальна техніка. Так, сьогодні було залучено 105 одиниць додаткової техніки. Також допомогти двірникам прибирати вулиці, вийшли працівники мерії.

Оскільки найближчими днями очікуються до - 20 градусів морозу, у мерії формують аварійні бригади. На випадок, якщо будуть замерзання тепломереж чи падатимуть дерева і треба буде їх оперативно розкрижувати.

Мерія закликає усіх, за можливості, долучатись до прибирання міста. На період снігопадів рекомендують перейти на дистанційний режим роботи. А водіїв - підвозити, за можливості, інших людей.

П'ятницю, 12 лютого, рекомендують оголосити вихідним. Школи переходять на дистанційне навчання. Садочки працюватимуть у режимі чергових груп.

comments powered by HyperComments