У Львові на Личаківському цвинтарі вшанували загиблих військовиків

Неділя, 6 грудня 2020, 12:37
Панахиду очолив Української греко-католицької церкви владика Степан Сус

Сьогодні, 6 грудня, Україна і Львівщина зокрема святкують День Зборойних Сил України. Нажаль, багато українських військовиків загинуло в останні роки захищаючи Україну від російської агресії. Отож у Львові на Личаківському цвинтарі відбулась екуменічна панахида та вшанування Героїв, які віддали своє життя під час проведення АТО/ООС на сході України. Очолив панахиду єпископ Української греко-католицької церкви владика Степан Сус. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Представники влади та громадськості поклали квіти до могил військовиків на полі почесних поховань № 76. На місці поховання новітніх Героїв після виконання Державного Гімну України відслужили поминальну панахиду.

Владу міста Львова представляли міський голова Львова Андрій Садовий із дружиною та його заступник із питань розвитку Андрій Москаленко. Керівництво Львівської області представляли голова Львівської ОДА Максим Козицький та голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

У Гарнізонному храмі Петра і Павла пройшла святкова літургія за участю архієпископа Львівської Української греко-католицької церкви митрополита Ігоря Возьняка, єпископа Української греко-католицької церкви владики Степана Суса.

Світлини: прес-служб Львівської міськради і Львівської ОДА.

comments powered by HyperComments