У Львові виконували уривки із бродвейських мюзиклів

Четвер, 24 вересня 2020, 10:36
Оркестр «NSO-Львів» та відомі музиканти Наталя Степаняк та Петро Радейко презентували глядачам і слухачам програму «Бродвей»
У Львові виконували уривки із бродвейських мюзиклів

У Львові учора звучали мелодії із популярних бродвейських мюзиклів – їх виконував оркестр «INSO-Львів» разом із відомими музикантами Наталією Степаняк і Петром Радейком – відбулася презентація нової програми «Бродвей». Концерт відбувався у новій атмосферній локації «Ennio Event Square». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради і розмістили світлини заходу.

Меломани, які відвідали концерт, мали змогу відчути атмосферу Нью-Йорку 20-х років минулого століття, адже звучали найвідоміші шлягери з бродвейських мюзиклів, які не втрачають своєї популярності і вже давно стали класикою. Диригував оркестром Юрій Бервецький.

У програму «Бродвей» увійшли такі твори і уривки із відомих мюзиклів: пісня «Музика ночі»,  із мюзиклу «Привид опери» композитора Ендрю Ллойд Вебера; «Американець в Парижі», композитора Джорджа Гершвіна; «Спогади» із мюзиклу «Кішки» Ендрю Ллойд Веббера; сюїта з мюзиклу «Знедолені», композитора Клод-Мішеля Шонберга, Алена Бубіла, Герберта Крецмера; сюїта з мюзиклу «Вестсайдська історія», композитора Леонарда Бернстайна; твір «Не плач за мною, Аргентина», композитора Ендрю Ллойда Веббера; сюїта «Присвята Генрі Манчіні», композитора Любомира Ліщука; «Summer Time», композитора Джорджа Гершвіна; «Місячна ріка», композитора Генрі Манчіні; арія Жана Вальжана з мюзиклу «Знедолені»; дует Фантіни та Жана Вальжана з мюзиклу «Знедолені» та «Far and Away» композитора  Джона Вільямса.

comments powered by HyperComments