У Львові до Дня Незалежності пройшов Марш Нескорених (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Субота, 24 серпня 2019, 19:45
У День незалежності України у Львові провели Марш нескорених для вшанування пам'яті загиблих Героїв та підтримки українських воїнів.
У Львові до Дня Незалежності пройшов Марш Нескорених (ФОТО)

У заході взяли участь українські військові, ветерани АТО/ООС, волонтери, родичі загиблих героїв та небайдужі львівяни.

Зранку учасники маршу зібрались на Личаківському кладовищі, де відбулася молитва за загиблими на війні Героями. Тоді колоною вирушили вулицями Львова до військового госпіталю, що на вул. Личаківській аби привітати воїнів з Днем незалежності та подякували їм за їхній подвиг. 

Учасники маршу несли плакати з написами: “Смерть кремлівським окупантам!”, “Незалежність України — не узалежнення від Росії!”, “Рабів не цікавить свобода! Вони мріють лише про доброго господаря!”, “Хто перший запропонував переговори з ворогом — той і є зрадник!”, “Не дамо зробити Збройні сили України “потєшним” військом!”. Дорогою скандували “Слава Укаїні! Героям Слава!”, “Україна понад усе!”. Були також відомі кричалки “Путін х..йло!”

На подвірї госпіталю присутні скандували українським військовим “Дякуємо!”. А дошкільнята садочку №180 розказали вірші й подарували воїнам подарунки.

Завершився Марш Нескорених у Гарнізонному храмі Святих Апостолів Петра і Павла. Там отці провели Службу за здоров’я усіх захисників України.

comments powered by HyperComments