Японське мистецтво зв’язування Шибарі показали на виставці картин у жанрі ню (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 28 липня 2017, 17:36
Авторка допомагає зазирнути у замкову шпарину інтимного життя людей XXI століття.
Японське мистецтво зв’язування Шибарі показали на виставці картин у жанрі ню (ФОТО)

В Львівському палаці мистецтв відкрилась виставка «CENSOR» художниці-ілюстратора Марти Яцишин.

За допомогою контрасту форм та гнучкості ліній на білосніжному тлі автор ілюстративних праць допомагає зазирнути у замкову шпарину інтимного життя людей XXI століття. Тонко відчуваючи пристрасть у своєму доробку вона намагається подолати чинні на сьогодні бар’єри минулих літ.

«У культурному контексті проект «Censor» відкриває шмат застарілих та давно зачерствілих обмеженнями парадигм XX століття. Концептуальне рішення проекту показує творчість Марти Яцишин як любов особи до себе, сприйняття внутрішнього «Я» через зовнішнє», - сказано  в описі виставки.

Значний вплив на творчість юної мисткині зазнали проживання в США та Китаї. Архітектор за освітою, випускниця аспірантури НУ «ЛП» Інституту Архітектури поєднує викладацьку діяльність, художній розпис одягу та творення нових, ще відвертіших ілюстрацій.

Це вже друга персональна виставка Марти Яцишин. Перша під назвою «STOP CENSORING OUR FUCKING ART» відбулась у квітні-травні цього року у галереї DesignHouse.

Також на відкритті виставки показали перфоманс японського еротичного мистецтва зв’язування шибарі від Антоніни Холодіної та її моделі. 

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments