5 жовтня 2020

15:57
50-річний громадянин Республіки Молдова раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і після виходу із місць позбавлення волі мав намір залишитись в Україні і продовжити злочинну діяльність. Працівники управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області та управління стратегічних розслідувань спільно з колегами із міграційної служби зустріли нелегала на виході з колонії та доправили його до кордону, де передали правоохоронним органам Республіки Молдова в пункті пропуску м. Могилів-Подільський Вінницької області. 
16:50
Акцію із осіннього висаджування дерев планують провести у суботу 17 жовтня 2020 року
16:14
Про інцидент на автотрасі поблизу повороту на Славське повідомили у спільноті «Варта 1»
15:56
Від початку роботи територіальних виборчих комісій на Хмельниччині й до 4 жовтня в їхньому складі відбулося 132 заміни. Про це свідчить аналіз ОПОРИ. Своїх представників змінювали 34 партії. Найчастіше вдавалися до ротацій місцеві організації партій «Голос», «Слуга народу», «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», «Опозиційна платформа – За життя»  та «За майбутнє».
15:44
Ці дані абсолютно не відображають реальної ситуації із інфікуванням коронавірусом – вони лише показують, що навіть під час коронавірусної епідемії первинна медична ланка на Львівщині святкує «святу неділю»
13:41
Протягом вересня 2020 року «Гаряча лінія Львівської області» прийняла майже 7 тисяч звернень від громадян