Мешканців Львівщини запрошують взяти участь у висадці дерев

Понеділок, 5 жовтня 2020, 17:11
Акцію із осіннього висаджування дерев планують провести у суботу 17 жовтня 2020 року
Мешканців Львівщини запрошують взяти участь у висадці дерев

17 жовтня 2020 року на Львівщині відбудеться акція із осіннього висаджування дерев. У ній запрошують взяти участь громадськість Львівщини, учнівську та студентську молодь представників політичних партій та громадських організацій, органів влади та засобів масової інформації. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

«Між Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, Державним агентством лісових ресурсів України та Благодійною організацією «Озеленення України» 9 вересня підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво, щодо впровадження загальнодержавної екологічної ініціативи із висаджування дерев та іншого співробітництва у сфері охорони навколишнього природного середовища метою якого є проведення акції з осіннього висаджування 1 мільйону дерев за один день, 17 жовтня цього року»,  - інформують у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства (Львівського ОУЛМГ).

Кожен охочий  зможе безпосередньо в лісі, прослухавши  короткий інструктаж від професійних лісівників, висадити одно-дворічні саджанці за допомогою спеціального обладнання.

Для належної організації проведення Акції та широкого доступу до інформації усіх охочих, на сайті Львівського ОУЛМГ та на вебсайтах державних лісогосподарських підприємств буде зазначена вся необхідна інформація щодо відповідальних осіб (ПІБ, контактні телефони), локацій – лісових ділянок, де проводитиметься Акція.

Відповідальна особа по Львівському обласному Управлінню лісового та мисливського господарства – головний спеціаліст відділу лісового господарства Михайло Кисіль. Зв’язатися із паном Миколою можна за телефонами (032)297-61-21 та (067)930-93-75, та електронною поштою: [email protected].

comments powered by HyperComments