На Луганщині загинув Олег Шмаков зі Стебника на Львівщині

П'ятниця, 20 травня 2022, 14:15
25-річний Олексій Шмаков у 2014 році воював у зоні АТО. Після повномасштабного вторгнення росії знову став до лав ЗСУ
На Луганщині загинув Олег Шмаков зі Стебника на Львівщині

12 травня 2022 року в районі міста Золоте Луганської області внаслідок бойового зіткнення із ворогом загинув Олег Шмаков із міста Стебника Дрогобицького району на Львівщині. У загиблого воїна залишились батьки, три брати та сестра. Про це повідомили в пресслужбі Дрогобицької міськради.

Олег народився 10 червня 1996 року, проживав у Стебнику. Закінчив Стебницьку школу №7 та Стебницький професійний ліцей.

У 2014 році Олег Шмаков воював у зоні АТО, захищаючи українські землі. Після повномасштабного вторгнення росії на Україну був знову призваний до лав військовослужбовців і від початку квітня відправився на захист країни.

"Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Олега Шмакова.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.
Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!", - йдеться в повідомленні Дрогобицької міськради.

Конвой з тілом загиблого воїна прибув до Дрогобича сьогодні, 20 травня, о 12.00 на Перехрестя Героїв. О 12.30 на Майдані Шевченка в Стебнику  відбулася загальноміська церемонія прощання. Після цього відбувся чин похорону у храмі Успіння Пресвятої Богородиці у Стебнику.

comments powered by HyperComments