На Львівщині учора рятувальники двічі визволяли із квартир людей із інсультом

Понеділок, 16 травня 2022, 11:30
Людей, у яких трапився інсульт, довелося визволяти у Дрогобичі та Львові, обох доставлено до лікарень
На Львівщині учора рятувальники двічі визволяли із квартир людей із інсультом

Протягом доби неділі 15 травня 2022 року рятувальникам Львівщини двічі довелося визволяти хворих людей із їх помешкань - самі люди не могли відчинити двері медикам. Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Львівській області.

Один із випадків, коли для доступу медиків до пацієнта знадобилася допомога рятувальників ДСНС, трапився в м. Дрогобичі Львівської області.

"15 травня о 12:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Дрогобич на вул. Стрийська в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку потребує медичної допомоги чоловік, 1963 року народження. Однак, самостійно відчинити двері до помешкання, чоловік не може.

Рятувальники м. Дрогобич за допомогою бензоріза та лома «Hooligan» забезпечили доступ до квартири працівникам поліції та медикам, де знаходився власник, який потребував медичної допомоги. Після огляду медичними працівниками чоловіка було госпіталізовано в Дрогобицьку центральну міську лікарню з попереднім діагнозом ‒ інсульт, - повідомили в пресслужбі рятувальників Львівщини.

Інший випадок стався у Львові.

"15 травня о 12:52 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Львові на вул. Володимира Великого, 46 на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку не може самостійно відчинити двері власниця квартири, 1945 року народження.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою спецобладнання надано доступ родичам та медичним працівникам в квартиру, де знаходилася жінка, яка потребувала медичної допомоги.

Потерпілу транспортовано за допомогою нош до автомобіля швидкої медичної допомоги та госпіталізовано МКЛШМД м. Львова з попереднім діагнозом ‒ інсульт", - розповіли в ГУ ДСНС України на Львівщині,

comments powered by HyperComments