Сайт Львівської обласної військової адміністрації оновили

Четвер, 12 травня 2022, 17:15
За словами очільника Львівської ОВА Максима Козицького, оновлений сайт адміністрації планували презентувати на початку березня
Сайт Львівської обласної військової адміністрації оновили

Львівська обласна військова адміністрація оновила свій офіційний сайт. Про це у соціальній мережі "Facebook" написав очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

"Ми вже понад рік активно працюємо над цифровізацією області. Проводимо інтернет в села, інформатизуємо освіту завдяки платформі дистанційного навчання та закупівлі ноутбуків для вчителів, оцифровуємо послуги разом з урядом та міністерствами. Створення нового сайту Львівської обласної військової адміністрації  – це ще один крок у цьому напрямі.

Коли ще не було повномасштабної війни, ми планували презентувати сайт на початку березня. На жаль, напад росії вніс свої корективи. Але у тих умовах, в яких ми живемо, державному органові влади необхідно мати захищений, швидкий та гнучкий сайт, на якому оперативно висвітлюється лише перевірена інформація, – ще більш актуально. Тому ми вирішили, що платформа має починати роботу уже тепер.

Львівській ОДА важливо прозоро звітувати про свою роботу перед громадськістю і журналістами та оперативно й ефективно комунікувати. Коли ми розробляли концепцію нового сайту, ставили собі за мету зробити його насамперед сайтом для людей. А отже – сервісно-орієнтованим та зручним в користуванні.

Новий сайт ЛОДА обійшовся у 0 грн від платників податків. Компанія "SoftServe" погодилася розробити його на благодійних засадах. Над ним працювали близько 30 фахівців.

Тепер сайт має нові розділи. Також спеціалісти адаптували платформу для людей з порушеннями зору.

Розробники продовжуватимуть підтримку, створять нові блоки, зокрема для подання запитів на публічну інформацію та звернень до керівників департаментів.

Плануємо і надалі плідно співпрацювати зі SoftServe на благо жителів Львівщини. Закріпили цей намір підписанням меморандуму", - повідомив Максим Козицький.

comments powered by HyperComments